Stoofgerechten     Via Cannella woonwinkel Cuijk
VIA CANNELLA WOONWINKEL CUIJK
info@viacannella.nl

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

De 'Top Containers' van OXO Good Grips staan garant voor luchtdicht, waterdicht en lekvrij bewaren van voedsel. Perfect voor het bewaren van stoofschotels, gesneden fruit, groente, saus, soep, salades, ‘leftovers’, pasta, lasagne, brownies en nog veel meer. De bewaardozen hebben een uniek deksel dat gemakkelijk te openen en te sluiten is in één simpele beweging.

Dankzij hun slimme vorm zijn de 'Top Containers' makkelijk en op talloze manieren onderling te stapelen zodat de ruimte uiterst efficiënt wordt gebruikt. De deksels van deze bewaardozen passen op meerdere dozen. De transparante container en deksel zorgen ervoor dat de inhoud zichtbaar is vanuit elke hoek. De bewaardozen zijn magnetron-, diepvries- en vaatwasmachinebestendig.

 

 

 

 

 

Koken, serveren en opslag in één. De schalen zijn gemaakt van hittebestendig borosilicaat glas, perfect voor bijvoorbeeld de oven.


De lijnen van de schalen zijn van klassieke eenvoud, uitermate geschikt voor op de tafel.

Plaats de deksels op de schalen en ze zijn ideaal voor de koelkast of de vriezer, zodat u de producten koel en hygiënisch kunt bewaren.

Hittebestendig tot 220 º C

Van €49,90 voor €29,15