Stoofgerechten     Via Cannella woonwinkel Cuijk
VIA CANNELLA WOONWINKEL CUIJK
info@viacannella.nl

  

  

  

 

 

 

 

De Crock-Pot is een slow-cooker en bestaat uit een elektrische RVS buitenpan en een keramische binnenpan. Hij is verkrijgbaar in drie maten en wordt geleverd met een kookboekje voor de beginnende slow-cooks.

De pan heeft drie standen. Een lage stand, een hoge stand en een warmhoudstand. De laagste warmtestand zorgt ervoor dat het gerecht op temperatuur blijft zonder dat het kookt. Een bereidingstijd van een uur op de hoge, is twee uur op de lage stand. 

 

Waarom slow-cooking?

De slowcooker is een apparaat dat bestaat uit een aardewerk pot met glazen deksel ingebouwd in een metalen huis. De aardewerk pot is uitneembaar, kan op tafel gebruikt worden om het gerecht op te dienen, en kan, na gebruik, in de vaatwasser.
Het apparaat is voorzien van een digitaal bedieningspaneel waarmee u verschillende kookprogramma’s en kooktijden kunt kiezen.
 
Slow cooking is de beste manier om te stoven met behoud van smaak, vitamines, mineralen en geuren.
In de slowcooker krijgen de ingrediënten alle tijd om te garen en hun smaak af te geven. Alle vitaminen, mineralen, geuren en smaken blijven met deze manier van koken optimaal behouden. Nadat je de Slow cooker hebt aangezet, heb je er geen omkijken meer naar.

In de aardewerk pot worden de ingrediënten gedaan , zoals vlees, groenten, kruiden, boter, water, specerijen, etc. en U zet de pot in het apparaat, doet het glazen deksel erop en zet het apparaat aan. 
 
U kunt de slow cooker gebruiken voor: smaakvolle soepen, hachee, vleesgerechten, stoofpeertjes, pudding, stamppotten, stews, rijstgerechten, etc.
De slowcooker heeft diverse digitale kookprogramma’s alsmede een warmhoudstand, aanbranden is onmogelijk.
U kunt de slowcooker instellen voordat vertrekt en als u ‘s avonds thuis komt, staat er complete maaltijd op u te wachten.